Begin je eigen webshop met SHARK Plaza

SHARK Plaza is de uitbreiding van SHARK CMS dat bekend staat om zijn grote mate van flexibiliteit betreffende content. Een platform dat de uitbreidbaarheid van het SHARK CMS combineert met een veelzijdige en complete webshop. Het voordeel van de keuze voor SHARK Plaza is dat jouw site naadloos overgaat in de webshop. Het beheer en de werkwijze zijn één geheel met een volledig SHARK CMS.

Een webwinkel toegespitst op de infrastructuur van jouw organisatie

Elk bedrijf of winkel is anders. Een bloemist brengt zijn bloemen immers anders aan de man dan een bloemenkwekerij. De productpresentatie, het bestelproces en de orderverwerking bepalen hoe de ideale webshop er voor jou uitziet. Wij snappen dit. Maatwerk is de kracht van SHARK Plaza.

SHARK Plaza heeft alle voordelen van het SHARK CMS

Wat is een webwinkel nou eigenlijk? Een aparte website of een functionele uitbreiding op een website? Wij kiezen voor het laatste. SHARK Plaza kun je daarom zien als een aanvulling op ons uitgebreide en flexibele SHARK CMS. Het complete beheer van jouw webwinkel vanuit één omgeving. 

Meer informatie over SHARK Plaza is te vinden op www.sharkplaza.nl.

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE