Wij realiseren jouw digitale droomhuis

Trefnet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websiteswebdesign en het ondersteunen van een effectief gebruik van jouw website. Alle websites die door Trefnet zijn ontwikkeld, zijn gebaseerd op het in eigen beheer ontwikkelde SHARK CMS.

Trefnet is een enthousiast internetbedrijf gevestigd in Alkmaar. Trefnet heeft een frisse en creatieve blik op communicatie en is expert op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. Trefnet houdt van projecten die haar disciplines samenbrengt tot één geheel. Maar bovenal houden de medewerkers van Trefnet ervan om gezamenlijk een product af te leveren welke de verwachting van de klant te boven gaat. Dat is wat Trefnet belangrijk vindt!

Onze visie

Trefnet is een betrouwbare, professionele partij die websites ontwikkelt die voldoen aan alle klantbehoeften. Of dit nu maatwerk of een standaardoplossing is, wij zorgen voor een eindproduct waar we trots op zijn. Wij vinden het een sport om onze expertise te combineren met de wensen en doelen van onze klant. Van idee tot concept, van uitvoering tot nazorg. Trefnet is er voor jou!

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE