Meer dan alleen een website

Onze dienstverlening stopt niet na de oplevering van een website. Want ondanks dat het moment van oplevering ook het moment is waarop de bal aan de klantzijde komt te liggen, willen we je een flink eind op weg helpen.

Het selecteren van de juiste foto's, het plaatsen van teksten of het zoekmachine-vriendelijk inrichten van je website: het zijn zaken waar je waarschijnlijk niet dagelijks mee te maken hebt. Wil je een deel overdragen? Of het liefst alles uitbesteden? Trefnet kan je hierbij de helpende hand bieden. We denken graag met je mee wat voor jou de beste oplossing is.

Hulp bij het maken of plaatsen van content

Het vullen van een website kan een behoorlijke klus zijn en niet iedereen is hier even bedreven in. Heb je de teksten al af, maar geen tijd om te plaatsen? Moeite met het vinden van de juiste afbeeldingen? Moeite met de juiste teksten schrijven? Wij gaan graag met je om tafel zitten zodat wij (een deel) voor je uit handen kunnen nemen. Trefnet helpt je waar nodig en waar gewenst, zodat jij je kan richten op andere zaken.

SEO / SEA optimalisatie

Voor elke commerciƫle website is het belangrijk om goed gevonden te worden. Immers, zonder bezoekers geen resultaat. Zoekmachine-optimalisatie is een expertise op zich wij en bieden je hier graag een helpende hand in. Zowel het op het gebied van SEO (Search Engine Optimization) als SEA (Search Engine Advertising) kun we je adviseren of een optimalisatietraject starten.

Email marketing

Heb jij genoeg te vertellen aan je klant? Nieuws, acties of bedrijfsontwikkelingen die de moeite waard zijn om te delen? Wacht dan niet tot jouw bezoeker naar je website komt, maar benader ze actief. Met email marketing kun je jouw netwerk aanschrijven en zo naar je website trekken. Zo is je netwerk altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kun je gerichte acties opzetten. Trefnet biedt hiervoor een tool aan, waarmee je dit gemakkelijk kunt bewerkstelligen: TrefnetMail. Via een maatwerk e-mailtemplate in eigen huisstijl bepaal je zelf hoe je contact opneemt met je mailbestand.

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE