Daarom kies je voor Trefnet

Trefnet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webdesign en het ondersteunen van een effectief gebruik van jouw website. Denk hierbij aan alle bijkomende dienstverlening, die nodig is om jouw website goed gevonden te laten worden. Alle websites die door Trefnet zijn ontwikkeld, zijn gebaseerd op het in eigen beheer ontwikkelde SHARK CMS.

De keuze voor een partij maak je niet alleen op basis van het product dat zij verkopen. Kunnen wij je overtuigen?

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening stopt niet na de oplevering van een website. Want ondanks dat het moment van oplevering ook het moment is waarop de bal aan de klantzijde komt te liggen, kunnen we je een flink eind op weg helpen. 

Lees verder »
SHARK Plaza: De flexibele webshop

SHARK Plaza is een platform dat de uitbreidbaarheid van het SHARK CMS combineert met een veelzijdige en complete webshop. Het voordeel van SHARK Plaza is dat jouw site naadloos overgaat in de webshop. Het beheer en de werkwijze zijn één geheel met een volledig SHARK CMS.

Lees verder »

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE