Boordevol standaard mogelijkheden

Naast de basisfunctionaliteiten van het SHARK CMS zijn er nog tal van functies waar je standaard gebruik van kunt maken. Bij de afname van een SHARK website krijg je namelijk vele tools die het je uiterst makkelijk maken om je site te beheren.

Een SHARK website staat bekend om zijn maatwerk uitvoering en zal dus ook volledig op jouw behoeftes worden afgestemd. Iets niet nodig? Dan voegen we het er niet aan toe. Zo gebruik je enkel die functionaliteiten die voor jou van toepassing zijn.

Plaats flexibele formulieren

Met behulp van de formulierenmodule zet je binnen enkele muisklikken eenvoudige maar ook complexe formulieren in elkaar. Handig als contactformulier of bij inschrijvingen.

Werk samen aan je website

Door gebruik te maken van de gebruikersmodule krijgen al je collega’s een eigen inlog tot het CMS. Vervolgens geef je aan wie van welke functies gebruik mag maken. De ene de site, de ander het nieuws.

Optimaliseer met de SEO assistent

Met behulp van deze slimme tool wordt jouw site op het gebied van zoekmachine-optimalisatie geïnspecteerd. Alle inhoud van de site wordt vergeleken en zo zie je precies of de door jou bepaalde keywords wel, niet of te vaak worden gebruikt.

Beheer alle media op een centrale locatie

Dankzij de media manager ben je in staat om op eenvoudige wijze de foto’s en bestanden van de site te beheren. Dit is ook de plek waar je snel grote hoeveelheden media aan het CMS toevoegt.

Maak gebruik van nieuwsberichten, foto-albums, portfolio-items en meer

Bij de ontwikkeling van een SHARK website worden een aantal, voor jou relevante, functies uitgewerkt die volgens het principe  ‘gestructureerde content’ werken. Dit zijn stukken content die op een unieke manier binnen de site worden gepresenteerd. Het brengt geen extra kosten met zich mee, maar zorgt er wel voor dat de site er netjes uit komt te zien.

Vele extra functies inbegrepen

Naast deze standaardfunctionaliteiten kunnen er nog tal van functionaliteiten aan een nieuwe SHARK site worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan banner-beheer, een zoekfunctie, ‘social media share’-mogelijkheden of volledig aanpasbare teksten op de site. Voor ons een kleine moeite, voor jou en de bezoekers een groot gemak.

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE