Hosting & Techniek

Trefnet heeft er voor gekozen om een eigen CMS te ontwikkelen. Door zelf de touwtjes in hand te hebben, kunnen we je een optimale werking garanderen en zijn we voor een continu resultaat zo min mogelijk afhankelijk van externe partijen.

Alles om jou een optimale gebruikservaring te geven.

Gebruikte technieken

Alle SHARK CMS websites worden met behulp van moderne webtechnieken als HTML, CSS en Javascript gerealiseerd. Voor de backend wordt gebruik gemaakt van PHP en MySQL. Natuurlijk valideren al onze websites volgens de welbekende W3C normering.

Hosting en e-mail

Indien je een SHARK CMS website bij Trefnet afneemt, regelen wij ook de hosting en de eventuele domeinregistratie. Afhankelijk van de hoeveelheid data die je verbruikt wordt hierbij een los contract voor afgesloten, de ene site heeft nou eenmaal minder opslag en dataverkeer nodig dan de de ander.  Indien gewenst kunnen maken en kun je gebruik maken van onze webmail-, POP- en IMAP-diensten.

Gebruiksrecht en eigendomsrechten

Bij afname van een SHARK CMS website verwerf je gebruiksrecht en word je tevens eigenaar van het Functioneel Ontwerp, de inhoud en de vormgeving van de website. Trefnet behoudt te allen tijde het eigendomsrechten van de broncode van het SHARK CMS.

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE