Meer dan alleen een mooi plaatje

Een goed webdesign is meer dan alleen een mooi plaatje. Een CMS website moet namelijk op zo een manier te gebruiken zijn dat deze uit te breiden is met nieuwe content, werken in een reeks uiteenlopende browsers en wat te denken van de weergave op mobiele apparaten?

Trefnet heeft jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en weet met welke factoren rekening gehouden dient te worden.

Het begint met een goed idee

Nog voordat er aan de vormgeving begonnen wordt, zal er een uitgebreid concept worden ontwikkeld. Van alle belangrijke pagina’s worden schetsen gemaakt (wireframes) en daarnaast zullen de functionaliteiten in een functioneel ontwerp worden beschreven. Door alvorens aan de vormgeving te beginnen goed over functies na te denken wordt er in latere fases van het ontwikkeltraject veel verwarring voorkomen.

Opmaak en inhoud zijn gescheiden

Bij de ontwikkeling van een SHARK website wordt er onderscheid gemaakt tussen de vormgeving en inhoud van de site. De opmaak kun je zien als een schil die zich over de inhoud heen bevindt. Omdat de opmaak en inhoud van elkaar gescheiden zijn, kun je in de toekomst makkelijk aanpassingen doorvoeren, de techniek blijft in stand.

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE