Zo eenvoudig maak je een site

Met SHARK CMS kun je jouw website volledig beheren. Waar je in een andere CMS vaak elementen hebt die vast staan, kun je met SHARK alles zelf aanpassen: full page management.

Een SHARK website beschikt standaard over een uitgebreide reeks van functionaliteiten. Daarnaast kunnen wij een aantal maatwerk modules voor je ontwikkelen, afhankelijk van de doelstellingen die je met jouw site hebt. Weet je niet precies waar je nu of in de toekomst behoefte aan hebt? Tijdens de ontwikkelfase wordt een uitgebreid concept ontwikkeld waarin de voor- en nadelen van diverse opties worden besproken.

Maak zelf pagina’s en categorieën

Pagina’s vormen de basis van een website. Het prettige van SHARK is dat je geheel vrij bent om te bepalen waar je pagina’s aanmaakt en hoe ze hiërarchisch ingedeeld worden. Afhankelijk van je wensen kunnen we 1 of meerdere menupunten aanmaken die je naar eigen inzicht van categorieën en pagina’s kunt voorzien.

Deel pagina’s in met behulp van contentblokken

Het indelen van een pagina doe je door een bepaalde layout te kiezen en deze vervolgens van een aantal contentblokken te voorzien. Er bestaan vele soorten contentblokken en bij maatwerk websites zul je vaak extra contentblokken tegenkomen. Hieronder een overzicht

  • Richtext: Met deze veelzijdige tekstbewerker plaats je ook afbeeldingen, tabellen en verwijzingen.
  • Codeblok: Met behulp van het codeblok voeg je widgets van andere sites aan je eigen site toe. Denk aan een Google Maps kaart of een YouTube video.
  • Formulieren: Binnen de formulieren creëer je op eenvoudige wijze een formulier die je vervolgens op pagina niveau toevoegt. Handig, want zo kun je op meerdere plekken hetzelfde formulier plaatsen.
  • Slideshow: Een reeks met afbeeldingen die in beeld komen en weer vervagen maak je, net als bij formulieren, in een eigen module. Vervolgens hoef je hem enkel op de pagina te plaatsen.
  • Actieblokken: Plaats beknopte call-to-action knoppen op je site. Zo laat je een bezoeker zien wat ze op de pagina kunnen doen en leid je ze naar hun doel toe.

Spreek bezoekers aan in hun eigen taal

Een van de uitgangspunten van het SHARK CMS is meertaligheid. Tijdens de ontwikkeling van een nieuwe SHARK site kan deze eenvoudig in meerdere talen worden gebruikt. Per taal kunnen eigen pagina’s, titels en omschrijvingen bestaan. Mocht je later nog andere talen op de site willen gebruiken kunnen, is dit een simpele aanpassing.

Optimaliseer pagina’s voor zoekmachines

Pagina’s zijn in SHARK zo ingericht dat je deze optimaal kunt inrichten voor zoekmachines. Denk hierbij aan de pagina titel, de pagina omschrijving, de URL maar ook de alt-teksten bij afbeeldingen en het gebruik van koppen. Niets staat je in de weg om goed gevonden te worden. En wanneer je wenst, kunne we je daar ook bij helpen!

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE