Een greep uit de vele mogelijkheden van SHARK CMS

Maatwerk websites met een focus op gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid, dat is is waar SHARK CMS voor staat. Omdat SHARK in eigen beheer is ontwikkeld, zijn we niet afhankelijk van externe partijen en kunnen we jou en je website bezoekers een veilige ervaring bieden. Een oplossing waar je jaren mee vooruit kunt!

Vele standaardfuncties

Naast de basisfunctionaliteiten van het SHARK CMS zijn er nog tal van functies waar je standaard gebruik van kunt maken. Bij de afname van een SHARK website krijg je namelijk vele tools die het je uiterst makkelijk maken om je site te beheren.

Lees verder »
De vormgeving van een website

Een goed webdesign is meer dan alleen een mooi plaatje. Een CMS-website moet namelijk zo te gebruiken zijn, dat deze uit te breiden is met nieuwe content. Werkt  in een uiteenlopende browsers en goed wordt getoond op mobiele apparaten.

Lees verder »
Hosting & Techniek

Trefnet heeft er voor gekozen om een eigen CMS te ontwikkelen. Door zelf de touwtjes in handen te hebben, kunnen we je een optimale werking garanderen en zijn we voor een continu resultaat zo min mogelijk afhankelijk van externe partijen.

Lees verder »

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE